Cașcaval ”De la FERMA CU OMENIE”

Cașcaval ”De la FERMA CU OMENIE”

- in Actualitate
425
0
Spread the love

Daca ieri am incercat telemeaua de vaca, astazi este imperios necesar sa incercam si cascavalul. Spun ca merita cu varf si indesat.

Foarte îndrăgit de români, dar nu numai, cașcavalul este unul din cele mai vechi produse lactate obținut din lapte de vacă.Din dorința de a conserva cât mai mult și mai bine cașul,

oamenii au început să îl afume încă din vremea romanilor. Dincolo de prelungirea duratei de păstrare a cașcavalului, practica afumării conferă acestuia o aromă și un aspect cu totul deosebite.

Procesul nu reduce însă din procentul de grăsime (minim 45%), cantitatea de substanțe proteice sau săruri minerale ce le conține.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like

Secretara de la Federația Română de Canotaj a primit mai mulți bani după desfășurarea Jocurilor Olimpice de la Paris decât multiplul campion la natație David Popovici. 

Spread the love Fostul ministru Eduard Novak a