Infracțiuni rutiere in timp de pandemie

Infracțiuni rutiere in timp de pandemie

- in Actualitate
330
0
Spread the love

La data de 17 aprilie 2020, în jurul orei 15.15, polițiștii din Blaj, în timp ce acționau pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 50 de ani,din Blaj, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,46mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-aufost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșiriiinfracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 18 aprilie 2020, în jurul orei 02:00, patrula mixtă formată din polițist din cadrul Postului de Poliție Cetatea de Baltă și jandarm, în timp ce acționa pe raza localității Sânmiclăuș, l-a depistat pe un minor de 17 ani, din comuna Șona, care conducea un autoturism fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, iar față de proprietara autoturismului, o tânără de 22 de ani,din comuna Șona, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii încredințarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere, pentrua fi condus pe drumurile publice.

Tânărul nu și-a putut justifica prezența pe stradă, motiv pentru care a fost sancționatcontravențional, în conformitate cu prevederile Ordonanței Militare nr. 3/2020, cuamendă în valoare de 2.000 de lei.

La data de 17 aprilie 2020, în jurul orei 06,00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, în timp ce acționau pe raza comunei Pianu l-au depistat pe un tânăr de 23 de ani, din comuna Roșia Montană, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Pianu de Jos, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de în1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul dinSebeș unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșiriiinfracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 18 aprilie 2020, în jurul orei 11,00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 40 de ani, din comuna Cricău, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,41mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like

Campionatul Mondial de snooker e gata de start

Spread the love Campionatul Mondial de snooker va