Au pus în pericol siguranța traficului rutier

Au pus în pericol siguranța traficului rutier

- in Actualitate
258
0
Spread the love

La data de 26 mai 2020, în jurul orei 18,50, polițiștii din Aiud au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Moților din Aiudul de Sus.

Un bărbat de 34 de ani, din Aiud, în timp ce conducea o autoutilitară, a pierdut controlul asupra acesteia și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil și cu instalația de gaz.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,80mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 26 mai 2020, în jurul orei 22.40, polițiștii din Blaj, în timp ce patrulau pe strada Piața 1848 din municipiu, au observat un autoturism care a pătruns pe trotuar,datorită faptului că șoferul acestuia nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a derapat.

Tânărul în vârstă de 28 de ani, din Cergăul Mare, aflat la volanul autoturismului,emana halenă alcoolică, iar în urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoareade 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital undei-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like

Terfelire la nivel de primar în inima capitalei de suflet – Alba Iulia

Spread the love Este foarte greu sa explici