Untold a fost amânat pentru 2021

Untold a fost amânat pentru 2021

- in Actualitate
332
0
Spread the love

Eroi ai UNTOLD,

În ultimii 5 ani, am trăit împreună cele mai intense sentimente și momente ale noastre, scriind o poveste incredibilă de nespus. Fiecare dintre voi a fost o parte semnificativă a fiecărui capitol. Pentru asta, vrem să vă mulțumim din suflet tuturor! Am devenit nu doar o comunitate, ci o mișcare! O generație de eroi mânați de puterea binelui, uniți prin muzică, îmbrățișând în fiecare an magia neprevăzutului.

După o ediție uimitoare din 2019, am început să lucrăm la un alt capitol magic UNTOLD, punând toată dragostea și pasiunea noastră în el, aducând cele mai bune și inovatoare idei ale noastre, pregătind acea experiență „unică în viață” cu un line-up de artiști pe care nimeni nu ar vrea să-i rateze. Fără nicio îndoială, UNTOLD 2020 ți-ar fi depășit toate așteptările, așa cum a făcut fiecare capitol până acum.

Din păcate, anul acesta a venit cu o provocare care i-a luat pe toți cu garda jos. Pandemia COVID-19 a oferit tuturor sentimente amestecate, dar ne-am păstrat speranțele mari că lucrurile vor reveni la normal până în august și vă vom putea vedea, cei pe care îi iubim, vara aceasta. În același timp, prioritatea noastră principală a fost și va fi întotdeauna sănătatea, siguranța și bunăstarea voastră, a eroilor noștri UNTOLD, echipei noastre, partenerilor și a tuturor celor implicați în povestea UNTOLD.

Am cerut autorităților să ne anunțe, cât mai curând posibil, dacă avem voie sau nu să ne organizăm festivalul anul acesta, văzând că în majoritatea țărilor afectate de pandemia din Europa, evenimentele din această vară au fost anulate prin hotărârile Guvernului.

Cu toată incertitudinea care există în industria evenimentelor din România, având în continuare condiții stricte în care oamenii pot lucra împreună și, mai ales, datorită unui proiect de lege recent emis, dar neaprobat încă, de Ministerul Culturii care interzice evenimentele Cu peste 1000 de participanți până pe 31 august 2020, credem cu tărie că trebuie să fim responsabili și să luăm o decizie finală, aducând claritate tuturor care așteaptă evenimentele noastre din această vară.

UNTOLD este despre bucuria de a fi cu prietenii tăi, despre a face parte din cea mai bună mulțime din lume, iar orice restricție în această privință nu ți-ar permite să trăiești pe deplin și să te bucuri de această experiență.

Cu inimile frânte, dar cu certitudinea că este pentru siguranța tuturor, trebuie să vă informăm că vom amâna ediția din acest an a UNTOLD pentru 2021. Suntem cu toții triști și răniți, dar în același timp încrezători, Știind că ceea ce ne face să credem din 2015, ne va ajuta să depășim orice situație. Dragostea și pasiunea noastră vor triumfa întotdeauna.

Încă mai credem într-o lume a muzicii și a prieteniei. Nimic nu se compară cu energia și atmosfera muzicii și prietenii care se adună, cântând în vârful plămânilor, cu inimile curgând și sufletele lor explodând de viață.
Trebuie să continuăm să credem că vom trăi din nou acel sentiment, anul viitor. Avem nevoie de astfel de momente magice în viața noastră, care să ne liniștească că nu suntem singuri. Și, cel mai important, că avem nevoie unul de celălalt. Fără îndoială, magia UNTOLD 2021 va fi una dintre acele experiențe ridicate care te definesc până la miezul ființei tale.

Suntem extrem de recunoscători celor peste 95 % dintre voi care ați schimbat bilete și permise pentru ediția din acest an la trecerea oricând. Vă mulțumim pentru toată încrederea acordată și promitem că veți avea parte de cele mai frumoase experiențe la oricare dintre următoarele 3 ediții la care veți decide să vă alăturați.

Dacă nu ai schimbat încă o trecere oricând, vei avea opțiunea de a alege între a-ți transfera biletul / permisul de 2020 pentru ediția 2021 sau a primi un voucher. De îndată ce anunțăm datele pentru UNTOLD 2021, veți avea 30 zile la dispoziție pentru a face o alegere. Voucherul poate fi folosit pentru cumpărarea produselor UNTOLD. Restituirile se pot face în perioada 1 octombrie 2021 și 31 decembrie 2021. Veți primi mai multe detalii prin e-mail.

Mulțumim pentru că faceți parte din povestea UNTOLD!
Magia ne va ține împreună

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like

Terfelire la nivel de primar în inima capitalei de suflet – Alba Iulia

Spread the love Este foarte greu sa explici