PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FALS ȘI UZ DE FALS (2)

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FALS ȘI UZ DE FALS (2)

- in Actualitate
268
0
Spread the love

În urma acțiunii desfășurată ieri, 18 ianuarie 2022, de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au fost reținute două persoane, au fost ridicare înscrisuri înlegătură cu care există suspiciunea că ar fi false și au fost puse în executare alte 4 mandate de percheziție.

La data de 18 ianuarie 2022, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul din Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 23 de percheziţii domiciliare, în județele Alba și Cluj, la persoane bănuite de fals, uz de fals, fals în înscrisuri sub semnătură privată și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi întocmit, în fals, diverse documente,precum permise de conducere și certificate de competență profesională, pe care le-ar fi pus la dispoziția unor persoane, contra unor sume cuprinse între 1.000 și 3.000 delei.

Cu ocazia perchezițiilor au fost identificate și ridicate înscrisuri și dispozitive electronice, în vederea continuării cercetărilor.

La sediul Inspectoratului de poliție Județean Alba au fost audiate 17 persoane, față de două dintre acestea, un bărbat de 60 și de ani, din Moldovenești, județul Cluj și un bărbat de 30 de ani, din Florești, județul Cluj, fiind luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Totodată, în cursul zilei de azi, 19 ianuarie 2022, au fost puse în executare alte 4 mandate de percheziție, din care două în județul Hunedoara și câte unul în județele Cluj și Alba, la alte persoane în legătură cu care s-a stabilit, în urma audierilor care auavut loc, că ar fi implicate în activitatea infracțională.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Ordine Publică,Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, iar la acestea au participat și polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Cercetările sunt continuate

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like

Terfelire la nivel de primar în inima capitalei de suflet – Alba Iulia

Spread the love Este foarte greu sa explici