Interviu VASILE STRUGARI- ”Pe viitor vreau să devin tot mai bun și să mă bucur de poker”

Interviu VASILE STRUGARI- ”Pe viitor vreau să devin tot mai bun și să mă bucur de poker”

- in Interviu, Sport
3447
0
Spread the love

Ciugudeanul: Cateva cuvinte despre tine sa te cunoasca si cititorii www.ciugudeanul.ro ?

Salut! Eu sunt Vasile Strugari… m-am născut în orașul Năsăud, iar de un an locuiesc în Cluj-Napoca. Am 28 de ani și sunt jucător profesionist de poker!

Ciugudeanul: Cum a ajuns pokerul la tine Vasile… sau tu la el ?

Poker-ul l-am descoperit imediat după terminarea liceului. Am avut șansa ca pe plan local (la Năsăud) să fie un grup de oameni pasionați de acest sport al minții, care jucau constant si care au avut amabilitatea să mă accepte și pe mine în cercul lor. Așa am avut șansa să descopăr cu adevărat tainele pokerului și să-mi dau seama că vreau să devin jucător profesionist.

Ciugudeanul: Ce iti place cel mai mult sa joci cash sau turnee?

CASH-ul este specialitatea casei! Aici am aprofundat jocul cu adevărat și am mai multă experiență, dar în ultimii 3 ani am început să studiez tot mai mult și strategia de turneu, ca recompensă au început să se vadă și rezultatele.

Ciugudeanul: De ce este nevoie pentru a ajunge la nivelul acesta la care esti tu astazi? Banuiesc ca nu este chiar asa de usor sa traiesti din poker indiferent ce zice lumea sau….?

In primul rând (ca si în alte sporturi), este nevoie de multă muncă/studiu pentru a ajunge departe, de multă disciplină, răbdare, ambiție, perseverență… și o permanentă luptă cu tine pentru a fi mai bun! Evident este nevoie și de puțin talent spre acest domeniu… nu-i ușor deloc dar merită unele sacrificii!
Libertatea și bucuria pe care ți-o oferă acest joc, sunt cu adevărat deosebite!

Ciugudeanul: Cu siguranta iti amintesti de primul turneu castigat sau primul cash mai consistent ne spui te rog cateva cuvinte ?

Primul cash mai consistent a fost la prima iesire din țară, am jucat 4 zile cashgame la King’s Casino din Rozvadov și am făcut mai mulți bani decât bankroll-ul strâns în peste 2 ani de poker în țară! Acela a fost un moment deosebit, care mi-a dat curajul să merg în afara țării și să muncesc mai mult pentru a fi mai bun… pentru visul meu.

Ciugudeanul: Cand a spus Vasile gata de azi inainte asta fac pokerul e ceea ce trebuie sa fac ?

Aici am o amintire interesantă, pe care nu o voi uita niciodată!
Cu primii bani din poker mi-am deschis la Năsăud un salon de coafura-frizerie (VasyStudio) La băieți am tuns eu cateva luni iar seara/noaptea în paralel jucam poker! Cu acest program eram tot mai obosit si dormeam puțin… într-o zi a venit un preot la tuns dintr-un sat din apropiere, iar înainte să-mi termin treaba m-am tăiat destul de serios cu foarfeca la un deget… după ce am terminat cu greu si a plecat preotul de la frizeria mea, am zis gata! De acum o să mă ocup exclusiv de poker! Salonul l-am închiriat, apoi închis… și m-am ținut de promisiune!

Ciugudeanul: Cum vad cei din familia ta pasiunea asta pentru poker ?

La început au fost foarte pesimiști, mai ales pentru că poker-ul nu are o imagine extraordinară în ochii celor care nu stiu ce înseamnă cu adevărat… dar cu timpul s-au convins că acesta este drumul meu și apoi m-au susținut.

Ciugudeanul: Ce sfaturi ai sa le dai celor care vor sa traiasca din poker si sa se implice 100 % in asa ceva ?

În primul rând ar trebui să fie conștienți și să ia in calcul tot ce presupune a fi un jucător profesionist de poker. Trebuie să se analizeze foarte bine cum stau la capitolul autocontrol, răbdare, disciplină… dacă sunt gata să muncească suficient și să o ia pas cu pas pentru a ajunge departe. Nimic nu e întâmplător iar pe termen lung, norocul ține cu cei mai buni!

Ciugudeanul: .Planuri de viitor sunt?

Pe viitor vreau să devin tot mai bun și să mă bucur de poker, de libertatea și locurile din lume unde merg la evenimente.
Am și câteva idei de business, pe viitor sigur voi lua o decizie în sensul ăsta, dar momentan mă bucur de ceea ce fac acum.

Ciugudeanul: Eu iti multumesc tare mult bafta in tot ceea ce faci si ramane sa ne auzim la alte mari performante ale tale care sunt sigur ca vor veni !

Mulțumesc mult!
Eu sunt optimist și încrezător, știu că tot ce e mai bun de acum urmează!

Va asigur ca incepand de astazi ,o sa urmarim evolutia lui Vasile in poker. Si de fiecare data cand o sa avem ocazia, o sa il contactam pentru a ne spune cateva cuvinte despre turneul,masa de cash sau jocul in care a fost implicat.Ieri sa incheiat turneul de poker de la CLUJ dotat cu premii in valoare de 300.000 lei . In ultima zi a turneului au ajuns 185 de jucatori iar prietenul nostru a luat locul 4 si 25.077 Lei .Felicitari !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like

Tulai mumă……Diana Șoșoacă și Luis Lazarus în Parlamentul European!

Spread the love Când aud mă șochează asta