Tulai mumă……Diana Șoșoacă și Luis Lazarus în Parlamentul European!

Tulai mumă……Diana Șoșoacă și Luis Lazarus în Parlamentul European!

- in De pe ulita !
53
0
Screenshot
Spread the love

Când aud mă șochează asta dar îmi vine în minte o melodie populară care are versuri ceva de genu….Tună doamne si trajnește în cel care NU GÂNDEȘTE …….nu iubește este originalul dar in acest caz respectiv context… ferească dumnezo draguțu cum se mai potrivește de bine!

Măi oameni buni dragi si scumpi, cum pana mea după 40 de ani de la momentul 89 noi suntem capabili de asa ceva. Să fie oare rezultatul democratiei prost inteleasă? Incapacitatea de a putea fi cât de cât raționali în momente cheie? Trimiți să te reprezinte oameni de pe altă planetă…..ok e circ si cu parlamentul ăsta dar chiar așa…..ne mai și mirăm de ce o luăm asa ca pe dupa gard să nu scriu altceva.

Amu să vezi și să nu crezi, in țară ar fi obținut 3% dar diaspora ar fi contribuit pentru diferența de 2% necesară obținerii procentajului minim pentru a avea reprezentanți in Parlamentul European.Ce ar mai fi de scris decît că ne face plăcere să trăim în această tară minunată și poate așa vom înțelege calitatea politicienilor români…..niște nevertebrați domle.. ce mai atâta pălăvrăgeală!

Rămîn un clovn nimic mai mult. Asta mă face să fiu mult superior unui politician.(Charlie Chaplin)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like

Secretara de la Federația Română de Canotaj a primit mai mulți bani după desfășurarea Jocurilor Olimpice de la Paris decât multiplul campion la natație David Popovici. 

Spread the love Fostul ministru Eduard Novak a